петак, 14. фебруар 2014.

Italijanski proizvodjači nameštaja

Italijanski proizvodjači nameštaja 


Kupovina stilski savremenog i kvalitetnog nameštaja pomalo se smatra za luksuz. Italijanski nameštaj se ubraja u  vrhunski  kvalitetan nameštaj a njegov stil i posebnost se uveliko prepoznaju. Brendovi italijanskog nameštaja poznati su u svetu i garantuju:
  • Kvalitet,
  • estetsku notu
  •  i udobnost.
Nije nam cilj da pobrojimo sve italijanske proizvodjače nameštaja, već da kroz našu malu  selekciju proizvodjača istaknemo generalno kvalitet i posebnosti proizvodjača iz ove zemlje. 

Modenese Gastone  je poznati svetski brend koji se bavi proizvodnjom kvalitetnog  luksuznog italijanskog nameštaja.  Proizvodjač  je  nameštaja  za trpezarije, dnevne sobe i spavaće sobe.  Karakteristika ovog nameštaja je da su delovi drveta uradjeni u duborezu  što ga čini zanimljivim i unikatnim, a drvo od  kojeg  je izradjen je kvalitetno, puno drvo. Ovaj brend postoji  još od 1918. godine i sertifikovan je o svojoj jedinstvenosti. U svom asortimanu zastupljeni su različiti stilovi od baroka do rokoka i drugih. Modenese Gastone je sinonim za visoki  kvalitet i luksuzni eneterijer.



Euro design je italijanski proizvodjač  kvalitetnog  kućnog nameštaja.  Svoju proizvodnju započeo je  1989. godine. Karakteristike su unikatnost, a raspolaže sa velikim brojem kolekcija nameštaja jedinstvenog stila i kvaliteta. Kolekcije su od antiknih vremena sa dodatkom srebrnog  nameštaja, sa uradjenim duborezima, dodatkom ogledala u vitrinama i do upotrebe Swarovski kristala u izradi. Poseduju visoku tehnologiju izrade  kvalitetnog elegantnog stila i jednostavnosti  prilikom korišćenja. Ono što ovaj proizvodjač može da ponudi je kreiranje nameštaja po ličnim potrebama, ostvarivanje želja i snova svakog klijenta. Dugogodišnje iskustvo, kreativnost i mašta su glavne odlike ovog proizvodjača.



Natuzzi  je vodeći u proizvodnji nameštaja i  poznat po kvalitetnim kožnim sofama,  brend je koji je lider  na svetskom tržištu. Svoje proizvode prodaju na pet kontinenata u stotinudvadesttri zemlje sveta. Poznat je po svom jedinstvenom stilu od razvoja formi do biranja jedinstvenih boja za nameštaj. Imaju kreativan tim koji godinama osmišljava  mogućnosti  korišćenja prostora koji pristaje u svakom delu sveta. Natuzzi kolekcije su karakteristične po svojoj udobnosti i relaksirajućim svojstvima, vrhunskoj funkcionalnost i  stilu.




Mobileffe je italijanski  proizvodjač nameštaja  koji  izradjuje vrhunski kvalitetan i udoban nameštaj, osnovan  je 1968. god. Tim dizajnera radi  da ovaj brend uvek prati trendove i da dizajn nameštaja bude uvek modifikovan kako bi se prilagodio korisnicima. Poznate su njihove  spavaće sobe koje odgovaraju različitim ukusima, dnevne sobe i kuhinje. Uredjenje doma se izgradjuje i stvara prema različitim stilovima, a ne kupuje se. Ovaj proizvodjač može da ponudi veliki asortiman nameštaja za različiti ambijent i atmosferu. 




La cividina  je kompanija za proizvodnju nameštaja osnovana u Veneciji 1976.god. Danas je poznata kompanija po svojim karakterističnim sofama  i stolicama, kao i kompletima za dnevni boravak. Posebno se bavi selekcijom najkvalitetnijih materijala i korisnicima kako bi dobili odličan nameštaj za kupce. Ono što ova kompanija nudi su izuzetne dizajnerske ideje  imajući u vidu uticaj sredine prilagodjavajući  je boljoj i udobnijoj budućnosti. Italijanski  kreativni tim je ovaj brend i njegovu prepoznatljivost učinio jedinstvenom.



Italijanski nameštaj je brend  u svetu. Svaki komad odabran iz kolekcija italijanskog  proizvodjača pružiće vam unikatnost i kvalitet koji traje. Pristupačni su širom sveta a kupovinom komada nameštaja ili cele kolekcije učinićete vaš ambijent posebnim.

4 коментара:

  1. Euro Design ima odlican stilski namestaj.Kod ovog proizvodjaca svidjaju mi se najvise komode.

    ОдговориИзбриши
  2. po ovom tekstu spada da samo italijani proizvode stilski nameštaj. Naravno da sum oni dobri i u vrhu ali ima i drugih proizvođača, neki su i u našoj zemlji

    ОдговориИзбриши
  3. Naravno, svako ima svoju omiljenu firmu, proizvodjace, stil, ukus. Meni se svidja italijanski, a sta cu kad oni imaju stila :)

    ОдговориИзбриши
  4. Italijani vaze za ljude od stila, a umeju i da uzivaju u lepim stvarima: vino, hrana, muzika... Zato im i namestaj odise udobnoscu pre svega, i lepim detaljima. Ipak, ya takav namestak treba imati i prostor u koji cete ga smestiti, kako bi dosao do izrazaja.

    ОдговориИзбриши